Mittwoch, 17. Dezember 2008

viele viele viele...

haarclips. ja, ich bin jetzt auch infiziert... hat voll spass gemacht mit heissklebepistole und das ergebnis kann sich sehen lassen.. ok, zugegeben die ersten 5-6 stück werde ich nicht zeigen können aber dann hat es auf einmal geklappt und wuppsiwupp razfaz über 20 in kürzeste zeit gezaubert. die sind toll!!! Als haarklammer, als schmuckstük-klemmschen an schal, hosen oder pulli, als kalenderklammer, büroklammer, lesezeichen oder festhalter für fotos, schnittmuster, postkarten oder so.


paljon paljon pinnejä... nyt minäkin sain pinniviruksen.. oli tosi hauskaa tehdä näitä ja niistä tuli oikeasti tosi hienoja... ok, ekat 5-6 oli harjoittelukappaleita joita tuskin voi näyttää mutta hitten se onnistui kun äkkäsin miten ne tehdään. Ja tosi nopsasti oli sitten yli 20 kappaletta valmiina. ne on mahtavia!! Voi käyttää vaikka hiuspinninä, koruna huivissa, neuleessa tai vaikka housun takataskussa, kalenterimerkkinä, lukumerkkinä lempparikirjassa tai kuvien, korttien tai vaikka kaavojen pidikkeenä.
sogar alinas haarpracht :o) wird gebändigt und die rutschen nicht runter von den dünnen babyhaar.

jopa alinan hiuspehko :o) saatiin kuriin ja ne ei valu alas tuossa ohuessa vauvantukassakaan.

Liebe Grüße

Lina-Lu

Kommentare:

Steffi hat gesagt…

Schon Klasse was man alles aus so einem Band machen kann. Die Spangen sehen toll aus und deine Kleine bezaubernd mit einer Haarklammer. :)

LG
Steffi

joska hat gesagt…

Näyttääpä kivoilta. Miten noita tehdään?

Marianne hat gesagt…

Kivoja ovat...mutta minäkin täällä ihmettelen, että kuinka noita oikein tehdään???

Lina-Lu hat gesagt…

heippa iinu ja joska,

ne on ihan helppo tehdä. voin tehdä kuvaohjeet jos haluatte, mutta vasta ensivuoden puolella.. olen nyt kovan flunssa kourissa ja maanantaina pitäsis lentää suomeen.

Terkkuja
Lina-Lu

Lüttjepööks hat gesagt…

Die gefallen mir gut. Hält es gut mit Heißkleber? Habe auch schon ein paar gemacht, mit doppelseitigem Klebeband und das hält nicht richtig.

LG Sandra

joska hat gesagt…

Ensi vuoden puolella riittää ihan hyvin, prinsessani on vasta neljä kuukautta. :) Pienempi isoveli toki laittaa kaikki päähänsä mitä serkkutytöiltä tippuu.

Marianne hat gesagt…

Joo, tee ohjeet ihmeessä, kunhan ehdit.
Pikaista paranemista ja tervetuloa Suomeen!

Lina-Lu hat gesagt…

Lüttjepööks: ja es hält bombenfest!

~Maria~ hat gesagt…

Ihania! Minäkin ohjeita odottelen. ;)